digital village juinen


Welkom in het digitale dorp Juinen, eindelijk klaar! Hier kunt u alles vinden met betrekking op Juinen en meer! Op het gemeentehuis van Juinen hebben alle Juinenaren op een groot megascherm onze homepage kunnen zien! Alle Juinenaren die internet hebben kunnen nu de gemeente E-mail sturen!, Voor trein liefhebbers heeft Juinen een heel mooi station en er zijn hier heel veel foto's van treinen te vinden! hierover dus alles in het Juiner station U moet daar ook gaan kijken als u wilt weten hoe Juinen er nou echt uit ziet, er is daar een exacte weergave te vinden van Juinen en omgeving in 1/87 !
Een inwoner van juinen kunt u in actie zien (reallive!) op zijn homepage hoe hij zichzelf wast in een wasmachine en u kunt hem in actie zien achter zijn drukpers (wel zelfbediening) tevens kunt u een kopje koffie bij hem nuttigen. Vergeet niet de Juiner courant te lezen!

English:

Welcome at the digital village "Juinen" a beautiful little village in Holland, between Amsterdam and Maastricht. Well its more a joke like a funsite or cool site , Dutch people know what this site means....Anyway have a nice stay.


T.J. Hekking
Weth. Hekking en Burgermeester v.d. Vaart
Plattegrond van Juinen

Onze iets wat vreemde inwoner...


U kunt mij (wethouder T.J. Hekking) bereiken met dit E-mail adres:
hekking#hetnet.nl

of